Δωρεάν Προβολή

Προβάλετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την επιχείρηση σας και προσελκύστε νέους πελάτες. Χιλιάδες χρήστες ψάχνουν καθημερινά online για να κλείσουν ραντεβού. Εσείς θα μείνετε στην απέξω;

Easy bookings, easy life!

Κρατήσεις με λίγα clicks! Μειώστε τα no-shows με αυτοματοποιημένες υπενθυμίσεις, διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα ραντεβού και εξοικονομίστε χρόνο.

Αναπτύξτε την επιχείρηση σας

Γίνετε μέλος μιας κοινότητας επαγγελματιών ομορφιάς και αποκτήστε πρόσβαση σε εργαλεία για να βελτιώσετε τις υπηρεσίες σας και την ικανοποίηση των πελατών σας. Αυξήστε τα έσοδά σας με στοχευμένη προβολή στο esalon.gr!

Η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα

Το διαχειριστικό περιβάλλον που θα σας λύσει τα χέρια
Κάναμε το διαχειριστικό τόσο έυκολο όσο και τα social media που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Έχει δημιουργηθεί με γνώμονα την ευκολία στη χρήση και ταυτόχρονα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και επιλογές για τον επιχειρηματία και τον εργαζόμενο, ώστε να κάνει τη όλων ευκολότερη. Χωρίς περιττές επιλογές, με απλό αλλά ταυτόχρονα όμορφο design.

Όλα σε ένα

Όλα τα απαραίτητα εργαλεία για οργάνωση και ανάπτυξη της επιχείρησης σας, σε ένα σημείο
Δεν χρειάζεται πλέον να έχετε πολλά διαφορετικά προγράμματα, ούτε να πληρώνετε συνδρομές από δω κι από εκεί. Το esalon σας παρέχει τα πάντα, ΔΩΡΕΑΝ.
Διαχείρηση πελατών, ραντεβού και προσωπικού
Αυτόνομο website
Online ραντεβού & πληρωμές
Αυτοματοποιημένα email & sms
Προβολή στο esalon
Support

Σχεδιασμένο για κάθε τύπου συσκευή

Η πλατφόρμα του esalon καθώς και το διαχειριστικό περιβάλλον έχουν σχεδιαστεί ώστε να λειτουργούν άψογα σε όλες τις συσκευές.

Mobile Application

Πέραν του mobile application του ίδιου του esalon, κάθε συνεργαζόμενο κατάστημα έχει ΔΙΚΟ ΤΟΥ mobile application για οργανική ανάπτυξη του brand στο πελατολόγιο του καθώς και εύκολη πρόσβαση στο διαχειριστικό περιβάλλον.

Γιατί να μπείτε στο esalon;

Γλιτώνετε χρήματα

Πείτε αντίο στις μηνιαίες συνδρομές και στις κρυφές χρεώσεις. Το esalon σας χρεώνει ΜΟΝΟ 1% επί της αξίας του ραντεβού και ΜΟΝΟ για όσα ραντεβού κλείνονται μέσα από εμάς.

Γλιτώνετε χρόνο

Αυτοματοποιήστε τις κρατήσεις και εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο από τα τηλέφωνα! Εστιάστε σε αυτό που πραγματικά έχει αξία, στην εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Αυξάνετε τα έσοδα σας

Διευρύνετε το πελατολόγιο σας και πολλαπλασιάστε τα έσοδα σας με την προσέλκυση νέων πελατών μέσω της πλατφόρμας μας και χωρίς επιπλέον δαπάνες.

Είμαστε εκεί για εσάς

Μαζί σας σε κάθε βήμα. Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι τα συνεργαζόμενα καταστήματα! Θέλετε συμβουλή ή βοήθεια; Απλά πείτε το και εμείς θα είμαστε εκεί.

Είσαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε;

Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δέσμευση. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να διακόψετε την υπηρεσία μας. Αλλά γιατί να το κάνετε, άλλωστε;
Μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε, μαζί.


`

ΔΩΡΕΑΝ

για παντα

1% επί της αξίας του online ραντεβού
SMS από μόλις 0,06€